Beşiktaş Sezona Galibiyet İle Başladı
Read this awesome post

Beşiktaş Sezona Galibiyet İle Başladı
Kendi sahası içerisinde konuk etmekte olduğu Yukatel Kayserispor takımını uzatma dakikalarında Rachid Ghezzal’ın attığı gol ile 1-0 mağlup eden Beşiktaş takımı, 2022-2023 sezonuna 3 puan ile “merhaba” dedi.
İki takımın da yalnızca 10 kişi kaldığı mücadele içerisinde siyah-beyazlı takıma toplamda 3 puanı getirmiş olan Ghezzal’ın golünün ardından büyük bir sevinç yaşandı. Bu sevince dair görüntüler ise bonus veren siteler içerisinde de yerini almayı başaran görüntüler oldu.
Yedek kulübesi içerisindeki tüm oyuncuların sahaya girerek kutladığı gol, Beşiktaş takımına Valerien Ismael’in görev yaptığı süre içinde 4. galibiyeti yaşattı.
Geçen sezonun 31. haftasında Beşiktaş’ta göreve başlayan Ismael, siyah-beyazlı takımın başında görev aldığı 9. maçı galibiyetle tamamladı. Geçtiğimiz sezonun 8 haftasında 4 beraberlik, 3 galibiyet ve 1 yenilgi almış olan Beşiktaş, Fransız teknik adam ile beraber de yeni sezona toplam 3 puan alarak başladı.
Cenk Tosun 2 Dakikada Atıldı
Beşiktaş takımının bu sezon içerisindeki bir kez daha kadrosuna kattığı Cenk Tosun, siyah-beyazlı takımla 3. döneminin ilk maçında kırmızı kartla oyundan atıldı. 77. Dakika içerisinde Kartal Kayra Yılmaz’ın yerine oyuna girecek olan Cenk Tosun, 90+1.dakikada yaptığı faulün ardından sarı kart gördükten 2 dakika sonra ikinci sarı kartı görerek oyundan ihraç edilmiş oldu.
Kayserispor 10 Kişi Kaldı
Kayserispor takımı, Beşiktaş takımının karşısında gerçekleşen mücadeleyi 10 kişi tamamlamış oldu. Mücadelenin 59. Dakikası içerisinde yapmış olduğu faulün ardından sarı kart gören Ali Karimi, 67.dakikada Salih Uçan’a yaptığı faulünün hemen ardından ikinci kırmızı kart ile oyundan atıldı.
Cenk Tosun’un Golü VAR’dan Döndü
Beşiktaş takımı 84. Dakika içerisinde Cenk Tosun’un attığı gol VAR incelemesinin ardından geçerli sayılmadı. 84. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Masuaku’nun kafayla havalandırmış olduğu topu Weghorst altıpas içinde indirdi, Cenk Tosun’un vuruşu içerisinde top ağlarla buluştu ancak geçerlilik kazanmadı. Siyah-beyazlı oyuncuların büyük sevincinin ardından hakem Ümit Öztürk, VAR incelemesinin ardından yapılan uyarıyla pozisyonun ofsayt olduğuna hükmederek golü geçersiz saydı.
Galibiyet Üçlüsü Weghorst’tan
Beşiktaş takımında galibiyet ile bitmiş olan maçların ardından bir tribün ritüeli haline gelen maç sonu üçlüsünü Wout Weghorst yaptırdı. Ghezzal’ın uzatma dakikalarında attığı golün ardından büyük sevinç yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar, maç sonunda da bütün oyuncuları da tribünlere çağırarak galibiyeti kutladı.